صدای تولید شده توسط بشقاب ها، لیوان ها و فنجان های چینی منحصر به فرد است. ما همچنین می توانیم چینی را با آن تشخیص دهیم.
صدا با ضربه ملایم، مثلاً با چاقو، بلند و بلند است. وقتی با همان چاقو به ظروف سفالی ضربه می زنند، صدای توخالی بسیار کمتری تولید می کنند.
چه چیزی کیفیت (چینی) را تعیین می کند؟ اول از همه، انتخاب درست مواد اولیه.
مقدار زیادی کائولن تعیین کننده سختی و استحکام ظروف تولید شده است. چینی خوب در برابر خراش مقاوم است.
هیچ دلیلی برای نگرانی وجود ندارد که بشقاب های ما توسط چاقوهایی که برای وعده های غذایی روزمره توسط اعضای خانواده استفاده می شود خراشیده شود.
لعاب اعمال شده روی محصولات چینی عملکرد زیبایی دارد و در مورد چینی های تزئین شده اضافی از دکوراسیون در برابر تأثیر عوامل خارجی محافظت می کند.
به عنوان مثال به لطف لعاب، چینی تزئین شده را می توان در ماشین ظرفشویی شست.
چینی خوب شامل کار دستی است. در عصر مکانیزاسیون، ظروف چینی عمدتاً به صورت ماشینی ساخته می شوند.
اما ماشین ها بالاترین کیفیت را ارائه نمی دهند. فقط کار دستی یک مرد در یک کارخانه چینی بهترین نتایج نهایی را می دهد.
در کارخانه های خوب، هر مورد به صورت دستی پردازش می شود. دستگیره ها و گوش ها به صورت دستی شکل می گیرند.
هر یک از آنها به صورت دستی، اغلب بسیار دقیق و با دقت بالا “صیقل داده می شود”.
این تضمین کننده بالاترین کیفیت و کامل بودن زیبایی محصول نهایی است.
تزئینات روی ظروف چینی نیز کیفیت آن را تعیین می کند. در اینجا نیز کسانی که با دست اعمال می شوند، با دقت فوق العاده ای، حکم می کنند.
این یک نوع هنر است. به کار بردن تزئینات پیچیده در ظروف چینی زیبا. ظروف چینی تزیین شده با دست با ارزش ترین و همیشه زیباترین تزیین میز منزل هستند.
طلای واقعی یا مثلاً پلاتین ساخته می شوند. چینی سفید نیست و از بیرون به رنگ کرم لعاب داده شده است.
رنگ آن خود چینی است، به این معنی که حتی پس از استفاده طولانی مدت، محو نمی شود و زیبایی خود را از دست نمی دهد.
پرسلن خامه ای همچنین تمام ویژگی های ذکر شده در بالا را از با کیفیت ترین پرسلن حفظ می کند. شفاف، مایع محکم و مقاوم در برابر خش است.