ظروف تفلون زردیس برند مصرفی گوردون رمزی می باشد

همانطور که می دانید امروزه پخت و پز در ظروف تفلون زردیس کار ما را بسیار راحت کرده است.

PTFE (معمولاً تفلون نامیده می شود) ماده شیمیایی است که برای ایجاد سطح صاف ظروف نچسب استفاده می شود. خطرات مرتبط با این ترکیب حداقل است و PTFE در تابه های با کیفیت بالا پایدار و ایمن است.

با این حال، اگر تا دمای بالاتر از 570 درجه فارنهایت (300 درجه سانتیگراد) گرم شود، ترکیب شیمیایی یک سطح نچسب تخریب شده و بخارهای سمی را در هوا آزاد می کند.

تنفس این بخارات می تواند منجر به بیماری به نام تب بخار پلیمری شود (که معمولا آنفولانزای تفلون نامیده می شود).

تقریباً 4 تا 10 ساعت پس از قرار گرفتن در معرض، فرد ممکن است تا 48 ساعت علائمی شبیه آنفولانزا از جمله تب، لرز، بدن درد و سردرد را تجربه کند.

در برخی موارد تب دود پلیمری، اثرات جدی تری بر سلامتی، مانند آسیب دائمی ریه، گزارش شده است.

تفلون

به طور کلی، دمای شدیدتر و قرار گرفتن طولانی‌تر در معرض دود، علائم جدی‌تری نسبت به دمای پایین‌تر و قرار گرفتن در معرض کوتاه‌تر ایجاد می‌کند.

سطوح نچسب خراشیده نیز می توانند راحت تر شکسته شوند. با این حال، در صورت استفاده ایمن، تابه های نچسب جدیدتر با کیفیت بالا ایمن در نظر گرفته می شوند.

رعایت چند اقدام احتیاطی ساده در آشپزخانه به شما اطمینان می دهد که می توانید با ظروف نچسب آشپزی ایمن کنید.

برچسب‌های ظروف آشپزی خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که صراحتاً فاقد PFOA هستند و مطمئن شوید که از ماهیتابه‌های نچسب تولید شده پس از سال 2013 استفاده می‌کنید.

قبل از اضافه کردن حرارت، غذا یا مایعات را به تابه های نچسب خود اضافه کنید. یک تشت خالی به سرعت به دمای شدید می رسد و خطر انتشار دود پلیمری را به دنبال دارد.

اگر مرتباً با حرارت زیاد آشپزی می کنید، توصیه می کنیم به جای آن از روکش ضد زنگ ، فولاد کربنی یا چدن استفاده کنید.

برای حفظ سطح نچسب تابه، آنها را به درستی نگهداری کنید. توصیه می کنیم تابه ها را به جای چیدن روی هم آویزان کنید.

اگر باید آنها را در کمدها قرار دهید، یک پارچه ظرف یا محافظ ماهیتابه بین هر تابه قرار دهید تا از سطوح آنها محافظت کند.