روغن کنجد فرابکر درنیکا باعث تیرگی ظروف می شود

همانطور که می دانید روغن کنجد فرابکر درنیکا طعم لذیذ و آجیلی را به انواع غذاها اضافه می کند. این یک عنصر محبوب در غذاهای آسیایی و خاورمیانه است.

انواع مختلفی از این روغن وجود دارد که هر کدام طعم و عطر کمی متفاوت دارند. کنجد تصفیه نشده به رنگ روشن است، طعمی آجیلی دارد و بهتر است هنگام پخت و پز با حرارت کم تا متوسط ​​استفاده شود.

روغن کنجد تصفیه شده، که بیشتر فرآوری شده است، طعمی خنثی دارد و برای سرخ کردن عمیق یا هم زده بهترین است.

روغن کنجد برشته دارای رنگ قهوه ای تیره و طعمی لطیف است که آن را برای سس ها و مارینادها مناسب می کند.

در اینجا غذاهای آسانی وجود دارد که می توانید روغن کنجد را به رژیم غذایی خود اضافه کنید:

سیب زمینی سرخ کرده هم بزنید رشته فرنگی کنجدی ماریناد برای گوشت یا ماهی وینیگرت سس یا دیپ احتمالاً می توانید روغن کنجد را در فروشگاه مواد غذایی محلی خود پیدا کنید.

روغن

خلاصه بسیاری از دستور العمل ها به روغن کنجد نیاز دارند و انواع مختلفی از این روغن را می توان برای نیازهای مختلف پخت و پز استفاده کرد.

خط پایین روغن کنجد یک چربی خوشمزه و سالم است که باید به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

به لطف محتوای آنتی اکسیدانی و خواص ضد التهابی آن، ممکن است برای قلب، مفاصل، پوست، مو و موارد دیگر مفید باشد.

با این حال، تحقیقات بیشتری در انسان برای بررسی این اثرات بالقوه مورد نیاز است.

شما می توانید با افزودن آن به دستور العمل ها و مصرف آن به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل از مزایای بالقوه روغن کنجد بهره مند شوید.

روغن کنجد از دانه های گیاه کنجد گلدار که به نام Sesamum indicum نیز شناخته می شود، به دست می آید.

این گیاهان بومی آفریقای شرقی و هند هستند، اما در حال حاضر در بسیاری از کشورهای جهان رشد می کنند.

روغن کنجد به دلیل طعم دلچسب و آجیلی و مقادیر بالای چربی های تک و چند غیراشباع، به یکی از محبوب ترین روغن ها برای پخت و پز تبدیل شده است.