ترشی خانگی لیته منجر آب شدن چربی های اضافی می شود

همانطور که می دانید ترشی خانگی لیته یکی از انواع ترشی ها می باشد که ممکن است مورد علاقه همه نباشد.

طرز تهیه ترشی خانگی لیته:

بادمجان ها را کاملا بشویید تا همه آثار کثیفی از بین برود و با دستمال کاغذی خشک شوند.

بادمجان های پوست کنده را به صورت نوارهایی به طول حدود 3 اینچ و ضخامت 1/4 اینچ برش دهید.

نوارها را در یک آبکش بچینید و هر لایه را به مقدار زیاد با نمک کوشر بپاشید.

آبکش را در سینک قرار دهید، با ظرفی که داخل آبکش قرار می گیرد بپوشانید و روی آن چیزی سنگین قرار دهید تا ظرف را سنگین کند.

نمک به حذف آب اضافی و مقداری تلخی بادمجان کمک می کند. اجازه دهید بادمجان به مدت 1 ساعت آبکش شود.

بادمجان را با دست فشار دهید تا رطوبت اضافی باقی مانده خارج شود.

ترشی

 

بادمجان را به یک قابلمه بزرگ منتقل کنید و 1/4 فنجان سرکه و آب را به آن اضافه کنید. روی حرارت را بپوشانید و بگذارید بجوشد.

به محض اینکه مخلوط شروع به جوشیدن کرد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید بادمجان ها کاملاً در آب خنک شوند و هر از گاهی هم بزنید.

سیر خلال شده، جعفری، فلفل قرمز و نعنا، پونه کوهی و فلفل دلمه ای دلخواه را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

تا جایی که ممکن است از بادمجان آب بگیرید و با سایر مواد به کاسه اضافه کنید. حداقل 1 و حداکثر 2 1/2 فنجان روغن زیتون فوق بکر و 1/4 فنجان سرکه باقی مانده را در آن بریزید. همه مواد را با دقت مخلوط کنید.

مخلوط سبزیجات را به 2 شیشه تمیز یک لیتری یا 4 شیشه تمیز یک لیتری منتقل کنید. به خوبی فشار دهید تا هوا خارج شود.

حدود 1 اینچ فاصله بین سبزیجات و لبه شیشه بگذارید. به مقدار لازم روغن زیتون بریزید تا تمام بادمجان ها کاملا زیر آب بروند. شیشه ها را با بادمجان زیاد بسته بندی نکنید.

درب های پیچ را روی شیشه ها بگذارید، شیشه ها را پاک کنید و در یخچال نگهداری کنید. آنها باید ظرف 24 ساعت آماده خوردن باشند.